I samband med andra antagningsbeskedet kommer vi att skicka ut ett välkomstmail till dig som är antagen till en utbildning vid HSD.

Välkomstmailet skickas till den mailadress som du har angivit vid ansökan via www.antagning.se. I välkomstmailet finns all information du behöver inför terminsstarten.

Lyssna på vår podcast där studievägledare berättar om allt du behöver veta inför terminsstart. Bland annat webbregistrering, studera med funktionsnedsättning, avbrott, tillgodoräknande och allt annat som studievägledningen kan hjälpa dig med.

För att kunna webbregistrera dig behöver du först aktivera ditt Universitetskonto. Det gör du via sidan aktivera.su.se. Där beställer du samtidigt ditt universitetskort. Läs mer om hur du kan förbereda dig inför höstterminsstarten 2017: