Idéhistoria

Information inför terminsstart idéhistoria

Vi välkomnar alla antagna studenter i idéhistoria till höstterminen 2016. Här följer lite information att tänka på inför terminsstarten.

Ny kurs i idéhistoria

Nyhet i idéhistorias kursutbud

”Historia, minne, glömska” är en ny kurs på avancerad nivå i idéhistoria som ges i höst. Den går att söka när sen anmälan öppnar den 15 juli.

Studenter

Information till studenter med funktionsnedsättning

Som ny student med funktionsnedsättning inklusive dyslexi hälsar vi dig varmt välkommen till Stockholms universitet och Institutionen för kultur och estetik höstterminen 2016. Här berättar vi hur du går tillväga för att få stöd och anpassningar i dina studier.

Information inför terminsstart

Information inför höstterminen 2016

Här hittar du information om hur du skapar ett universitetskonto, registrerar dig, kommer åt Mondo samt hittar all viktig kursinformation som schema, litteraturlista och kursplan.

atmosfär, liggande, miljö, universitetsområde, vinter. Foto Eva Dalin

Vanliga frågor och svar inför terminsstart

En ny termin närmar sig. Säkert har du en del frågor inför din studiestart. Här finns svar på nästan allt.

Studentråd bildat – gå med du också!

För att skapa en tydligare gemenskap och större studentinflytande för studenter som pluggar litteraturvetenskap och idéhistoria har nu ett studentråd bildats.

Gröna kortet puff
Masterprogram i historiska studier startsida puff

Kultur och estetik i sociala medierKultur och estetik på Facebook Kultur och estetik på Twitter Kultur och estetik på Instagram