Musikvetenskap

Expeditionen vid Institutionen för kultur och estetik.

Studentexpeditionen nyrenoverad

Nu har vår ordinarie expedition öppnat igen efter renoveringen under jul- och nyårshelgen.

Studenter på campus, Frescati. Foto: Eva Dalin

Information inför terminsstart musikvetenskap

Vi välkomnar alla antagna studenter i musikvetenskap till vårterminen 2018. Här följer lite information att tänka på inför terminsstarten.

Kvinnlig student sitter på bänk och läser. Foto: Niklas Björling

Vad är Mondo?

I webbverktyget Mondo håller du bland annat kontakt med lärare och kurskamrater, hämtar och lämnar inlämningsuppgifter, får information om schemaändringar och hittar annan kursinformation.

På plan 1 i Manne Siegbahnhusens hus A finns läs- och grupparbetsplatser för studenter.

Välkommen till Manne Siegbahnhusen

Här samlar vi saker som kan vara bra att veta för dig som student vid Institutionen för kultur och estetik. Läse- och grupparbetsplatser finner du på vårt nedersta plan. Här finns också kaffeautomat och ett litet kök. Undrar du om våra undervisningslokaler och hur du hittar dit?

Studenter

Information till studenter med funktionsnedsättning

Här berättar vi om hur du som har en funktionsnedsättning går tillväga för att få stöd och anpassningar i dina studier vid Institutionen för kultur och Stockholms universitet.

Så arbetar institutionen med jämlikhet och likabehandling

Om du känner att du som student eller anställd blir orättvist behandlad, diskriminerad eller utsatt för trakasserier ska du vända dig till institutionens kontaktpersoner för likabehandling, prefekt eller till Stockholms universitets jämlikhetssamordnare.

Sen anmälan är nu öppen

Nu håller vi öppet för sen anmälan

Sista anmälningsdag till vårterminen 2018 var den 16 oktober. Men från och med den 15 december ges en ny chans att söka till en del av vårens kurser vid Institutionen för kultur och estetik.

Man sitter och arbetar på en laptop som han har i knäet. Foto: Niklas Björling

Webbregistrering för vårterminen 2018

Webbregistreringen för antagna studenter till vårterminen 2018 är öppen. Kom ihåg att du måste registrera dig för att inte förlora din plats.

Närbild av ett mixerbord i en studio med en mikrofon på. Foto: Sved Oliver / Mostphotos

Musik, musikteknologi och medier – i vår på dagtid

Om du vill lära dig om hur musikinspelningar har producerats och förmedlats under de senaste 150 åren kan vår grundkurs "Musik, musikteknologi och medier, 7.5 hp", vara något för dig. Den går att söka nu när vi håller öppet för sen anmälan.

Bild på fiol. Kandidatprogram i musikvetenskap
Bild på noter. Masterprogram i musikvetenskap
Masterprogram i Kritiska studier. Bild från protestmöte på Manhattan. Foto: Sten-Åke Stenberg
Gröna kortet puff

Kultur och estetik i sociala medierKultur och estetik på Facebook Kultur och estetik på Instagram Universitetet på Linkedin Kultur och estetik på Twitter Universitetet på YouTube