Det kommer gå att söka till vårterminen 2018 igen från och med den 15 december. Foto: Niklas Björling

Klicka på länkarna nedan för att se våra kurser och program i utbildningsdatabasen. Därifrån kan du sedan gå vidare till antagning.se där du gör din ansökan.

Idéhistoria
Konstvetenskap
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

Kontaktuppgifter till våra studievägledare.

Kontaktuppgifter till vår studentexpedition.

Öppet för sen anmälan

De kurser där det kan finnas platser kvar efter första urvalet kommer alltså öppna för sen anmälan. Du anmäler dig som vanligt på antagning.se.

Om du är behörig till de utbildningar du sökt, rangordnas du efter det datum du anmälde dig.

Anmälningsalternativ tas inte bort från anmälan

Stockholms universitet tar inte bort några anmälningsalternativ från anmälan och därför är det viktigt att du tänker igenom vad du vill söka och om du är behörig. Om du redan sökt 20 alternativ, kan du söka ytterligare 5 efter urval 2.

Handläggning av sena anmälningar

Sena anmälningar kommer att börja handläggas efter den 15 december. Observera att det kan dröja ända fram till terminsstart innan du får besked.