Vägbeskrivning från tunnelbanestationen Universitetet

Gå rakt fram uppför trappan till piazzan. Ta direkt till vänster och följ gångvägen mellan cykelparkeringarna utmed busstorget, ungefär 60 meter. Institutionen ligger i tegelbyggnaderna till höger. Du kommer då till entrén till litteraturvetenskap, idéhistoria och teatervetenskap på Frescativägen 24E. Konstvetenskap, curating art och kulturarvsstudier finns på Frescativägen 26 (entrén märkt C på kortsidan av parkeringen), och musikvetenskap på Frescativägen 22B, runt hörnet.

Kommunikationer

Bussar
Buss 50 från Fridhemsplan/Centralen/Odenplan/Universitetet/Stora Lappkärrsberget (hållplats Universitetet).
Buss 540 Tensta – Universitetet (hållplats Universitetet).

Tunnelbana
Station Universitetet.
Röda linjen (14) från Fruängen/T-centralen mot Mörby centrum.
Röda linjen (14) från Mörby centrum mot Fruängen.

Bil
Söderifrån: Roslagsvägen/ E18. Sväng in på Fiskartorpsvägen vid Statoil-macken. Parkering finns nedanför Södra huset. Parkeringen är avgiftsbelagd.

Från Arlanda flygplats
Arlanda Express (20 minuter) till Stockholms Central
Flygbussarna (35-40 minuter) till Cityterminalen
Därefter tunnelbana Röda linjen (14) mot Mörby Centrum, hållplats Universitetet.