Kom och mingla med alumner, studenter och personal och lyssna till ett panelsamtal om konst: "Does Art make a Difference?" Panelen kommer att diskutera varför vi behöver konst, konstens betydelse vid universitetet.

Magdalena Holdar.

Panelen

Richard Julin, konstnärlig ledare för Accelerator
Emelie Persson, SU-alumn och projektledare för K Special på SVT, läs intervju med henne här
Magdalena Holdar, lektor i konstvetenskap vid Institutionen för kultur och estetik
Matti Kallioinen, konstnär med verk på Universitetsbiblioteket

Diskussionsledare är Anna Wallgren, alumn från Stockholms universitet.

Guidade konstvisningar

Det erbjuds kortare guidade konstvisningar kl. 16.10, 16.20 och 16.30 i Aula Magna. De är ungefär 20 minuter långa och ger en kort presentation av konstverken i galleriet i Aula Magna.

Evenemanget är på engelska.

Institutionernas aktiviteter

Efter panelsamtalet följer olika arrangemang av Biologiska sektionen, Historiska institutionen, Institutionen för mediestudier, och Sektionen för Geo- och miljövetenskaper.

Mer information och länk till anmälan.