Som medverkande student svarar du på besökarnas frågor på webbsidan su.se/egentligen och delar med dig av dina studieerfarenheter.

Från Institutionen för kultur och estetik har studenterna Frida (teatervetenskap) och Erik (idéhistoria) tidigare deltagit.

Hej! Jag heter Frida och har ett starkt intresse för teater. Detta fick mig att börja studera Teatervetenskap på Stockholms Universitet. Vill du också ha en chans att fördjupa dig i teater?

Se filmen med Frida här.

Hej! Jag heter Erik, och jag läser just nu min master i idéhistoria. Är du nyfiken på vad man gör när man läser idéhistoria, eller bara fundersam på hur det är att plugga vid SU? Kika på videon, och ställ sedan alla frågor du kan komma på!

Se filmen med Erik här.

Vad vi erbjuder:

• ett meningsfullt och lärorikt extrajobb
  • ersättning för deltagande i uppdraget
  • en värdefull merit i ditt CV.

Vi söker dig som:

• är en befintlig student vid Stockholms universitet
  • har minst 1 år kvar av dina studier
  • är duktig på att formulera dig och vill inspirera andra till fortsatta studier
  • är ansvarstagande, social och engagerad i din utbildning.

Arbetsuppgifter

I rollen som ”egentligen-student” berättar du om din utbildning och om livet som student vid Stockholms universitet. Du ger svar på inkommande frågor och vidarebefordrar frågor som du inte kan svara på. Vidare finns det möjlighet att medverka vid några av universitetets evenemang, exempelvis Saco-mässan och Forskardagarna.

Innan du börjar kommer du att fotograferas och göra en kort film där du berättar om dig själv och ditt studieval. Därför är det viktigt att du som söker är öppen och känner dig bekväm med att synas på webben.

Förberedande utbildning

Som representant för universitetet och din utbildning är du en förebild för de du kommunicerar med.
För att känna sig trygga i rollen går alla nya medverkande studenter en utbildning som ger grundläggande kunskaper om Stockholms universitet, kurser och program samt antagning och examensstruktur.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev och CV redan idag till egentligen@su.se. Vi går igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdatum är den 10 april.