Press & Media

Presskontakter vid institution och fakultet

Vid institutionen, universitetets lärarutbildning, och humanistiska fakulteten finns kontaktpersoner för press under kontorstid.

Press och redaktion på Stockholms universitet

Press och redaktion förmedlar aktuella händelser om universitetet och högskolesektorn samt nyheter om universitetets forskning, utbildning och verksamhet till media och i interna och externa kanaler.

Presstjänsten

Stockholms universitets presstjänst hjälper journalister att komma i kontakt med universitetets ledning, forskare och experter samt med underlag och bilder. Presstelefonen är bemannad vardagar klockan 7-21 och helger kl. 8-21.

Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT

Institutionen för kultur och estetik