Styrdokument

Organisationsplan

Här hittar du organisationsplanen för Institutionen för kultur och estetik. Dokumentet uppdateras kontinuerligt.

Verksamhetsplan

Här är planen för Institutionen för kultur och estetiks verksamhet.

Delegationsordning

Besluts- och delegationsordning för Humanistiska fakultetsnämndens verksamhetsområde med vidaredelegeringar för Institutionen för kultur och estetik

Uppdrag vid Institutionen för kultur och estetik

Här finns en förteckning över personerna med gemensamma ledningsuppdrag och personerna med ledningsuppdrag inom ämnena vid institutionen.

Protokoll från institutionsstyrelsen

Här publiceras protokoll från institutionsstyrelsen och från prefektens beslutssammanträden. Från och med den 1 oktober 2015 leds institutionen för kultur och estetik av en institutionsstyrelse. Mandatperioden för den nya styrelsen sträcker sig fram till och med 31 december 2017.

Arbetsmiljöombud

Arbetsmiljöombuden är de anställdas företrädare i arbetsmiljöfrågor och de har till uppgift att värna om en god arbetsmiljö. På motsvarande sätt är studerandeskyddsombuden studenternas företrädare i arbetsmiljöfrågor.

Jämlikhet och likabehandling

Alla anställda och studenter ska behandlas lika och bemötas med respekt oavsett ålder, kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning eller funktionshinder.

Miljöarbete

Miljöarbetet på Institutionen för kultur och estetik bygger på kontinuerligt förbättringsarbete och att miljöhänsyn genomsyrar hela verksamheten.

Krisplan

Syftet med krisplanen är att skapa handlingsberedskap för en sammanhållen och tydlig krisledning och att utveckla rutiner för insatser vid allvarliga händelser.

Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT

Institutionen för kultur och estetik