Deltagare vid Snabbspårets avslutning i februari 2017.

I slutet på februari firade den andra gruppen om 60 nyanlända lärare och förskollärare inom Snabbspåret att de avslutat 26 veckors utbildning vid Stockholms universitet. Till avslutningen var APL-handledare och deltagarnas anhöriga inbjudna.

Deltagarna stod för sång och musik

Avslutningen inleddes med tal av samordnare inom Sektionen för uppdragssamordning och följdes av en ceremoni med intyg- och rosutdelning. Till sist var det dags för deltagarna att underhålla - det bjöds på sång, musik och tal som synliggjorde deltagarnas enorma engagemang för studierna och deras tankar om att vara lärare i svensk skola.

Deltagare stod för sång och musik vid Snabbspårets avslutning.

Den 20 juni är det avslutning för ytterligare 60 nyanlända lärare och förskollärare som gått utbildningen inom Snabbspåret vid Stockholms universitet.