Nu har vi äntligen kommit igång med nyhetsbrevet igen!

 
Ny personal på Kåren
Vi är två nya personer som jobbar med lärarstudentfrågor på kåren, Jessica som är studiebevakare och jobbar med studentinflytande och Jannika som är samordnare för lärarstudenterna och jobbar med den studiesociala aspekten.
 
Vi har nu efter ett par veckor blivit lite varma i kläderna och ser fram emot kommande verksamhetsår. Jannika har flera events inplanerade, bland annat Lärarrummet i Gula Villan och Jessica är i full gång med att jobba med studentråden. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, funderingar eller idéer som du vill framföra till oss!
 

Vecka 40 händer mycket roligt!

Glöm inte att ta med den orangea Teacher to Be-väskan imorgon, onsdag!

 
Tisdag
Lärarstudenternas Klubbmästeri (LäS KM) arrangerar som vanligt Tisdagspuben på café Bojan ikväll mellan 17.00-23.00 och alla är välkomna.
Kårmedlemskap kopplat till Samhällsvetenskapliga Föreningen, Naturvetenskapliga Föreningen eller Humanistiska Föreningen, stödmedlemskap i Samhällsvetenskapliga Föreningen gäller som inträde för hela terminen.
 
Onsdag
Onsdag den 5 oktober är det Världslärardagen! Det firar vi såklart! Läs mer nedan eller i eventet på Facebook
 
Kl. 10.00-14.00 
Mässa för lärarstudenter
Kom och träffa studentråd, institutioner, kårföreningar, arbetsgivare, fackförbund och andra utställare och få reda på mer om hemvister, utlandsstudier och VFU i utlandet, kulturpedagogik, jobbmöjligheter med mera! 

Var: utanför Biblioteket i Södra Husen på Campus Frescati

Kl. 10.00-13.00
Kåren och Framtidsverket bjuder in till inspirationsföreläsningar och gratis lunch för lärarstudenter. 

Var: Studenthuset våning 1 - vid Studentservice/Infocenter
 
Instagramtävling:
Tävla med din orangea Teacher to Be-väska! Läs mer lite längre ner!

Torsdag
På torsdag kör Lärarrummet i Gula Villan igång igen! Filip Garcia från RFSL kommer och pratar om att våga undervisa sexualkunskap. Lärarrummet kommer köra varje torsdag under hösten! Missa inte! 
 
Lärarrummet på Facebook

INSTAGRAMTÄVLING

Ta bilder på dig och din väska och tagga med #TeacherToBe och din hemvistinstitution för att vinna presentkort på 300kr på Högskolerestauranger. En vinnare per kategori. 
Kategori 1: Flest väskor på samma bild
Kategori 2: Mest kreativa använding av väskan
Tävlingen pågår den 5 oktober mellan kl. 00.00-23.59
Klicka här för mer info.