Bara för att det är påsk så innebär det inte att universitetet sover! Det finns fortfarande aktiviteter att gå på för den som känner sig manad.

Om du har frågor eller vill tipsa om något kan du alltid kontakta mig. Din utbildning påverkar dig och därför är det viktigt att du är med och påverkar den.

Lycka till med studierna!

Erik Blohmé

Studiebevakare för lärarutbildningarna

erik.blohme@sus.su.se

VAD HÄNDER PÅ CAMPUS?

So you think you can påverka: Medlemsrekrytering! 31 mars klockan 15.00 - 16.00 (Kårsalen, bottenplan i studenthuset)

Det fjärde och sista tillfället i serien tar upp studentråd kan marknadsföra er på ett bra sätt, nå ut bättre till sin målgrupp och rekrytera nya medlemmar. Vår hemliga gäst kommer att gå in på grunder i marknadsföring och kommunikation, och tid kommer även att finnas för lite "självreflektion" råden emellan - vad har andra gjort, vad gör vi just nu och hur kan vi förbättra vår strategi?

SUS bjuder självklart på fika, och lite lättare tilltugg!

Arr. Stockholms universitets studentkår

Tisdagspub för lärarstudenter! 31 mars klockan 17.00 - 23.00 (Café Bojan)

Behöver ni samdiskutera eran resa till blåkulla? Eller drömmer du redan om påskmat, ägg och choklad? Kom till Café Bojan! På bojan säljs både mat, dryck, fika och snacks!

Arr. lärarnas klubbmästeri (LäS KM)

Onsdagspub på gula villan: Karaoke edition, pt. II! 1 april klockan 18.00 - 01.00 (Gula villan)

Onsdagspub med studentvänliga priser och karaoke!

Arr. Humanistiska föreningen

Livsviktigt: Lunchföreläsning om stresshantering! 1 april klockan 12.00 - 13.00 (Kårsalen, bottenplan i studenthuset)

I terminens sista livsviktigt så kommer Studenthälsan förbi och föreläser om stresshantering! Det bjuds på lunchmackor och ingen föranmälan krävs.

Arr. Stockholms universitets studentkår, studenthälsan

TIPS!

Facebook-sida: Lärarstudenter vid Stockholms universitet

Sidan är en levande samlingsplats där alla kan bidra och ta del av aktuella händelser. Det vore toppen om vi kan hjälpas åt med marknadsföringen, så att fler hittar dit. Bjud in kursare och kompisar, så gör vi studietiden bättre tillsammans!

Facebook-sida: Lärarstudenter och kurslitteratur

Här kan du köpa/sälja/byta/låna kurslitteratur tillsammans med andra lärarstudenter. Gruppen är som en digital basar, där vi kan tipsa och hjälpa varandra.

Skriv till studentombuden och ställ frågor om dina rättigheter som student!

Studentombuden på Stockholms universitets studentkår har en spalt i kårtidningen Gaudeamus dit du kan skicka in dina frågor om studenträttigheter! Mejla dina frågor till: studentombud@sus.su.se

Tips på hur du som lärarstudent kan engagera dig!

Ett blogginlägg med tips på hur lärarstudenter vid Stockholms universitet kan engagera sig under studietiden.

Gilla studentkåren på Facebook!

Följ studentkåren på Instagram!

Allt gott!

Erik Blohmé