Just nu finns det 175 moderna Printomatskrivare utplacerade på universitetet. IT-avdelningen arbetar ständigt med att förbättra de centrala tjänsterna och kan därför sänka priset för Printomat-utskrifter från och med den 1 juli 2017. Efter prissänkningen kommer en svartvit A4-utskrift kosta 30 öre och motsvarande färgutskrift 1,20 kr.

Arbetet med webbtjänsten "Mina utskrifter" fortsätter, och tjänsten kommer lanseras senare i år. I Mina utskrifter får studenterna bland annat ett modernt gränssnitt för köp av utskrifter, se utskriftssaldo m.m. Tjänsten ger även Helpdesk bättre möjligheter till övervakning och att se status för skrivare anslutna till Printomat.

Har du frågor om Printomat eller vill beställa tjänsten, kontakta Helpdesk via Serviceportalen eller telefon 08-16 1999.