Varmt välkommen

Datum: Onsdagen den 22 november 2017 från kl 17:00

Varmt välkommen till denna föreläsning av och med Björn von Sydow, ordförande för Riksdagens delegation vid Natos parlamentariska församling, vice ordförande för konstitutionsutskottet och riksdagsman, tidigare minister och talman, men även docent i statsvetenskap och tidigare prefekt vid Stockholms universitet. Björn har i många år framgångsrikt verkat inom både vetenskapen och politiken.

Den här kvällen talar han på det aktuella temat försvarspolitik utifrån sin roll som ordförande i Försvarsberedningen som ska lägga fram ett delbetänkande om det civila försvaret den 20 december.

Försvarsfrågan har fått förnyad aktualitet i den konfliktfyllda tid vi lever i och vi tror att kvällen och föreläsningen blir både lärorik och spännande, förhoppningsvis med många nyfikna frågor från oss åhörare.

 

Anmälan

görs till klubbens e-postadress fakultetsklubben@su.se och allra senast måndag 20 november. Kom ihåg att bjuda med kollegan/vännen, så ingen missar denna kväll.

Vi startar kl 17:00, så kom gärna lite tidigare och ta för dig av lite smått att äta samt valfri dryck. Allt finns som vanligt att handla direkt på klubben.

Än en gång, varmt välkomna!