Meny vecka 2 (8-12 januari)

MÅNDAG 8/1

Svenskt kycklingbröst med cidersås, ångad broccoli och råstekt potatis
Ljummen quinoasallad med smörbönor, tofu, sötpotatis och kronärtskockshummus

TISDAG 9/1

Halstrad torskrygg med gräddstuvad purjolök samt potatispuré
Blomkålsbiff med rostad vitlöksdipp samt rotfruktssallad med babyspenat

ONSDAG 10/1

Isterband med inlagda rödbetor och stuvad potatis
Pulled Vegme burgare med rödkål, chipotledressing och rostad klyftpotatis

TORSDAG 11/1

Örtbakad lax med baconlindad sparris, vitvinssås och kokt potatis
Grönsaksgryta med broccoli, kikärter och rostad pumpa samt babyspenat

FREDAG 12/1

Helstekt biff med rostad potatis, cognacssås samt smörslungade morötter
Nachotallrik med ragu på Vegme sojafärs, guacamole och oatley fraiche

 

Meny vecka 3 (15-19 januari)

MÅNDAG 15/1

Helstekt svensk fläskkarré med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis
Asiatisk grönsaksgryta med tofu, citrongräs och chili, serveras med jasminris

TISDAG 16/1

Pocherad koljafilé med dillstuvade räkor, sauterade morötter och kokt potatis
Asiatiska ärtbiffar med srirachaaioli och wokade rotfrukter med chili och lime

ONSDAG 17/1

Bouef bourguignon med bacon, champinjoner och grönsaksris
Chili på pulled Vegme och bönor serveras med ris och nachochips

TORSDAG 18/1

Stekt panerad strömming med skirat smör, lingon och potatispuré
Black bean burger med kimchi, aioli och ugnsstekt potatis

FREDAG 19/1

Stekt kyckling serverad med röd currysås wokade grönsaker och jasminris
Kikärtsbiff med avocadodressing samt bulgurpytt med paprika och tomat

 

Meny vecka 4 (22-26 januari)

MÅNDAG 22/1

Viltskavsgryta med blandsvamp, rårörda lingon och potatismos
Falafel i libabröd med baba ganoush och myntadressing

TISDAG 23/1

Citruspocherad laxfilé med hollandaisesås, sparris och kokt potatis
Chimichanga med Vegme bites och bönor serveras med mangosalsa och Oatley fraiche

ONSDAG 24/1

Pannbiff med lök, rödvinssky, inlagd gurka och rostad potatis
Böngulasch med svamp, grillad paprika och vitlöksbröd

TORSDAG 25/1

Kokt torsk med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Glasnudelsallad med pulled Vegme och limemarinerad gurka

FREDAG 26/1

Fläskschnitzel med rödvinsås, kaprissmör, gröna ärter och stekt potatis
Gryta med betor och champinjon toppad med spenat- och vitlökscreme samt rostade solrosfrön