1. Du är här:
  3. Stockholms universitet
  4. Om oss

Ett dynamiskt huvudstadsuniversitet

Stockholms universitet präglas av öppenhet och en nyskapande och gränsöverskridande verksamhet i Sveriges huvudstad.

Stockholms högskola grundades 1878 med ambitionen att förnya de traditionella universiteten i Sverige. Nära kontakter och ett aktivt erfarenhets- och kunskapsutbyte med omvärlden präglar verksamheten sedan starten.

Stockholms universitet bidrar till kunskapsutveckling i ett globalt perspektiv och i samverkan med andra. Det sker genom utbildning och forskning inom humanvetenskap och naturvetenskap i den internationella frontlinjen, liksom inom gränsöverskridande tvär- och mångvetenskap. Vi gör kunskap tillgänglig för alla genom dialog och vårt deltagande i debatt och samhällsutveckling.

Postadress: Stockholms universitet, SE-106 91 Stockholm
Besöksadress: Universitetsvägen 10 A
Växel telefon: 08-16 20 00
Registratorregistrator@su.se
Arkivfunktionenarkivet@su.se
IT support: Helpdesk

Upphandling

Här hittar du Stockholms universitets pågående upphandlingar.

Rektor Astrid Söderberg Widdings blogg