Fotografier togs under ceremonin, banketten och efteråt den 23 oktober av fotograferna Niklas Björling och Clément Morin. Se foton via länkarna nedan (sidorna öppnas i nya fönster):

Foto: Niklas Björling

Juridiska fakulteten
Humanistiska fakulteten

Samhällsvetenskapliga fakulteten 1/2
Samhällsvetenskapliga fakulteten 2/2
Naturvetenskapliga fakulteten
Porträtten
Före, under och efter ceremonin

Beställning

Skicka din beställning till su@jeroenpool.nl. Ange filnamn* på de foton du vill beställa och antal foton av varje motiv samt den adress dit fotona ska skickas. Faktura kommer med leveransen. Vid frågor vänligen kontakta fotografen på mejladressen ovan.

Pris

Fotoutskrift i A5-storlek (15 x 21 cm): 195 kr för första bilden av ett motiv och 80 kr/st för följande bilder av samma motiv.
Högupplöst digital fil: 195 kr per bild.

Exempel:
Tre utskrifter av ett motiv (ett filnamn): Kostnad 195+80+80 = 355 kr.
En utskrift av tre olika motiv (tre filnamn): Kostnad 195+195+195 = 585 kr.
En digital fil av ett motiv (ett filnamn). Kostnad 195 kr.
En digital fil av två olika motiv (två filnamn). Kostnad 195+195 kr = 380 kr
En digital fil och tre utskrifter av samma motiv (ett filnamn). Kostnaden blir 195+195+80+80 = 550 kr.
Tre olika digitala filer, av olika motiv, med en utskrift av varje (tre filnamn). Kostnaden blir 3 x (195+195) = 1170 kr.

Priser inklusive moms. Porto tillkommer.

*Filnamnet hittar du om du klickar på det foto du vill ha, så att endast en bild visas på skärmen, och sedan klickar på ikonen med ett ”i” i en cirkel högst uppe till höger på sidan.  I informationspanelen hittar du filnamnet som börjar med ”SU”, exempelvis ”SU_Ceremony-2.jpg”. Obs, detta verkar fungera endast i en dators webbläsare, dvs inte i en smartphone.