Foto: Niklas Björling

Aldrig någonsin har intresset för att delta vid Magisterpromotionen varit så högt! Denna oktoberkväll promoverades hela 350 personer i hörsalen i Aula Magna.

Ceremonin inleddes och avslutades med en fanborg och innehöll, utöver själva diplomutdelningen, promotionstal av prorektor, professor Hans Adolfsson, välgångshälsning av de fyra fakulteternas promotorer och av Stockholms universitets studentkårs vice ordförande, samt sång av Stockholms universitetskör och musik av Kungliga Musikhögskolans brassensemble.

Efter ceremonin bjöds de nypromoverade med sina gäster, totalt drygt 1200 personer, på mingel på Galleriet och i Foajén till musik av Kårsdraget.

Foto, film och blogg

Ceremonin direktsändes och du kan se filmen här. Filmen kan också laddas ner här. Observera att det är en stor fil och kan ta lång tid.

Fotograf Niklas Björling fotograferade såväl under ceremonin som efteråt.
Här kan du se och beställa foton!

Se när rektor Astrid Söderbergh Widding tidigare har bloggat om Magisterpromotionen på rektorsblogg.su.se.