Foto: Anne H. Sandberg

Denna soliga försommarkväll promoverades knappt 230 personer i Aula Magna. Ceremonin inleddes och avslutades med en fanborg och innehöll, utöver själva diplomutdelningen, promotionstal av prorektor, professor Hans Adolfsson, välgångshälsning av de fyra fakulteternas promotorer och av Stockholms universitets studentkårs ordförande, samt sång av Stockholms universitetskör och musik av Kungliga Musikhögskolans brassensemble.

Efter ceremonin bjöds de närmare 1100 medverkande på mingel på Galleriet och i Foajén till musik av Kårsdraget.

Foto, film och blogg

Fotograferna Eva och Björn Dalin fotograferade såväl under ceremonin som efteråt. Du kan se och beställa foton från bildbanken: Eva Dalin Foto

Ceremonin direktsändes på internet och filmades av IT-avdelningen. Du kan se filmen här.

Se när rektor Astrid Söderbergh Widding bloggar om Magisterpromotionen den 31 oktober 2014 på rektorsblogg.su.se.