Foto: Anne Heikkinen Sandberg
Astrid Söderbergh Widding Foto: Anne H. Sandberg

Knappt 280 personer promoverades i Aula Magna denna vackra höstdag. Ceremonin inleddes och avslutades med en fanborg och innehöll, utöver själva diplomutdelningen, promotionstal av rektor, professor Astrid Söderbergh Widding, välgångshälsning av de fyra fakulteternas promotorer och av Stockholms studentkårs vice ordförande, samt sång av Stockholms universitetskör och musik av Kungliga Musikhögskolans brassensemble. Efter ceremonin bjöds de närmare 1100 medverkande på mingel på Galleriet och i Foajén till musik av Kårsdraget.

Foto, film och blogg

Fotograferna Eva och Björn Dalin fotograferade såväl under ceremonin som efteråt. Du kan se och beställa foton från bildbanken: Eva Dalin Foto

Ceremonin direktsändes på internet och filmades av IT-avdelningen. Du kan se filmen på su.se/play.

Rektor talar också om Magisterpromotionen på rektorsblogg.su.se.