Intresset för att delta vid Magisterpromotionen är rekordstort! Denna oktoberkväll promoverades närmare 350 personer i hörsalen i Aula Magna.

Ceremonin inleddes och avslutades traditionsenligt med en fanborg och innehöll, utöver själva diplomutdelningen, promotionstal av prorektor, professor Clas Hättestrand, en välgångshälsning från Stockholms universitets studentkårs ordförande, Henric Södergren och inledningstal av de fyra fakulteternas promotorer samt sång av Stockholms universitetskör och musik av Kungliga Musikhögskolans brassensemble.

Efter ceremonin bjöds de nypromoverade med sina gäster, totalt cirka 1200 personer, på mingel på Galleriet och i Foajén till musik av Kårsdraget.

Foto och film från högtiden

Ceremonin direktsändes och du kan se filmen på su.se/play.

Fotograferna Niklas Björling och Marc Femenia fotograferade under ceremonin och vid minglet efteråt. Se och ladda ner fotona här!