Cirka 210 av de inbjudna mastrarna, magistrarna och andra som tagit examen på avancerad nivå vid universitetet deltog vid högtiden.

Foto: Niklas Björling

Ceremonin inleddes och avslutades traditionsenligt med en fanborg och innehöll, utöver själva diplomutdelningen, välkomsstal av rektor, professor Astrid Söderbergh Widding, en välgångshälsning från Stockholms universitets studentkårs vice ordförande, Stefanie Tagesson och inledningstal av de fyra fakulteternas promotorer samt sång av Stockholms universitetskör och musik av Kungliga Musikhögskolans brassensemble.

Efter ceremonin bjöds de nypromoverade med sina gäster, totalt cirka 850 personer, på mingel på Galleriet och i Foajén till musik av Kårsdraget.

Foto och film från högtiden

Ceremonin direktsändes och du kan se filmen på su.se/play.

Fotograf Niklas Björling fotograferade under ceremonin och vid minglet efteråt. Fotona kan du se och ladda ner här.