Öppet hus – information och inspiration inför ditt studieval

Två glada studenter utanför Geovetenskapens hus som håller i en broschyr

Träffa studenter, lärare och studievägledare från många olika ämnen och få information om Stockholms universitets breda utbud. Ta del av seminarier om hur det är att studera vid universitetet, gå på prova på-föreläsningar i olika ämnen och följ med på en guidad tur runt campus.

Nästa Öppet hus äger rum den 15 mars kl. 14-18 på Frescati. Komplett program kommer att publiceras i mitten av januari.

Puff seminarieprogram
Puff guidade turer
Puff mässa
Puff hitta hit
Mässa i Södra huset vid Öppet hus

Öppet hus 2016

Besökarna inspirerades till studier.

Program och kurser

Till utbildningskatalogen
Puff studieval

Våra forskare blir dina lärare