Öppet hus vid Stockholms universitet

170315_SU_Oppet Hus_0584_webb. Fotograf: Niklas Björling

I mars varje år bjuder vi in till Öppet hus - en dag fylld av information och inspiration till dina framtida studier. Träffa studenter, lärare och studievägledare, ta del av seminarier om hur det är att studera vid universitetet, gå på prova på-föreläsningar i olika ämnen och följ med på en guidad tur runt campus.

Nästa Öppet hus arrangeras onsdagen den 14 mars 2018 kl. 14-18.

Välkommen!

Studenter på väg till Öppet hus på Frescati. Fotograf: Eva Dalin.

Se intervju med Danderyds gymnasium

Danderyds gymnasium besöker Öppet hus vid Stockholms universitet med samtliga avgångselever. Hör studievägledare Elina Ekblom berätta om vad de får ut av besöket och hur de förbereder sig inför det.

Öppet hus-besökare på mässa i Södra huset Foto: Niklas Björling

Nyfikna Öppet hus-besökare fick information och inspiration

Solen lyste och vårvindarna blåste friskt när Stockholms universitet bjöd in till Öppet hus den 15 mars. Många gymnasieelever och andra besökare tog chansen att träffa studenter, lärare och studie- och karriärvägledare.