Alumnträffen

Lennart Högman och Jenny Jägerfeld

Varje vår arrangerar Stockholms universitets alumnnätverk en alumnträff på en institution. Den invigs av prorektor eller någon person knuten till den institution där alumnträffen äger rum. En huvudgäst som är alumn från Stockholms universitet berättar sedan om sin tidigare utbildning, sin karriär och sitt nuvarande yrke. Det finns möjlighet att mingla med andra deltagare i samband med alumnträffen.

SU Alumni

Nätverka med alumner och presentera dig och din kompetens i alumnportalen.

Tidigare alumnträffar

• Jenny Jägerfeld "Det går att designa sin karriärväg" 2017-04-19 Det sa alumnen Jenny Jägerfeld på Alumnträffen som ägde rum 30 mars på Psykologiska institutionen. Jenny är författare och psykolog, med psykologexamen från Stockholms universitet.
  • Mia Brunell Livfors. Foto: Karin Tjulin. Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod 2016-03-18 ”You go first!” Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet, Mia Brunell Livfors, citerade Bill Clinton när hon avslutade vårens alumnträff.
  • Alumn Per Bolund Alumnträff med biologen på Finansdepartementet 2015-03-06 Att spännande utbildningar öppnar upp för spännande och oväntade jobbmöjligheter kan våra alumner verkligen intyga! Årets Alumnträff gästas av Finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund.