Foto: Henric Lindsten

Jenny Jägerfeld är alumn från Stockholms universitet och vår gäst på vårens alumnträff i samarbete med Psykologiska institutionen. Jenny läste sin psykologutbildning på Stockholms universitet och har sedan dess jobbat som psykolog, föreläsare och författare. Hennes bok "Här ligger jag och blöder" tilldelades Augustpriset i barn- och ungdomsboksklassen 2010.

Tillsammans med författaren Johanna Thydell gör Jenny podden ”Superältarna” där de undersöker ett ämne och försöker bringa klarhet i olika frågor. 2012 hade Jenny ett sommarprat i ”Sommar i P1” som du kan lyssna på här

Läs en öppenhjärtlig intervju med Jenny Jägerfeld där hon berättar om jobbet som psykolog och tiden på psykologprogrammet.

Program för alumnträffen

17.00-18.00 Registrering och mingel, lättare förtäring
18.00-18.10 Prefekt Håkan Fischer inleder
18.10-19.00 Samtal på scen mellan alumnen Jenny Jägerfeld och universitetslektor Lennart Högman

Hitta till Psykologiska institutionen, Frescati Hagväg 8

Du som har läst minst 1 hp på Stockholms universitet kan registrera dig i alumnnätverket utan kostnad: www.su.se/alumn.