Foto: Henric Lindsten

Jenny Jägerfeld är alumn från Stockholms universitet och vår gäst på vårens alumnträff i samarbete med Psykologiska institutionen. Jenny läste sin psykologutbildning på Stockholms universitet och har sedan dess jobbat som psykolog, föreläsare och författare av ungdomslitteratur. Hennes bok "Här ligger jag och blöder" tilldelades Augustpriset i barn- och ungdomsboksklassen 2010.

Tillsammans med författaren Johanna Thydell gör Jenny podden ”Superältarna” där de undersöker ett ämne och försöker bringa klarhet i olika frågor. 2012 hade Jenny ett sommarprat i ”Sommar i P1” som du kan lyssna på här.

Program för alumnträffen

17.00-18.00 Registrering och mingel, lättare förtäring
18.00-18.10 Prefekt Håkan Fischer inleder
18.10-19.00 Samtal på scen mellan alumnen Jenny Jägerfeld och universitetslektor Lennart Högman

Träffen är öppen för studenter och alumner från Stockholms universitet som registrerat sig i alumnnätverket. Gå med i dag, utan kostnad: www.su.se/alumn.

Obs! Obligatorisk föranmälan!