Alumnträffen

5. Evenemang
  6. Alumnevenemang
  7. Alumnträffen
  8. "Det går att designa sin karriärväg"

"Det går att designa sin karriärväg"

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln
Alumnnätverket

Registrera dig i alumnnätverket för att få uppdateringar och inbjudningar till våra aktiviteter.

Tidigare alumnträffar

• Jenny Jägerfeld "Det går att designa sin karriärväg" 2017-04-19 Det sa alumnen Jenny Jägerfeld på Alumnträffen som ägde rum 30 mars på Psykologiska institutionen. Jenny är författare och psykolog, med psykologexamen från Stockholms universitet.
  • Mia Brunell Livfors. Foto: Karin Tjulin. Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod 2016-03-18 ”You go first!” Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet, Mia Brunell Livfors, citerade Bill Clinton när hon avslutade vårens alumnträff.
  • Alumn Per Bolund Alumnträff med biologen på Finansdepartementet 2015-03-06 Att spännande utbildningar öppnar upp för spännande och oväntade jobbmöjligheter kan våra alumner verkligen intyga! Årets Alumnträff gästas av Finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund.