Alumnträffen

6. Alumnevenemang
  7. Alumnträffen
  8. Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod

Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln
Alumnnätverket

Registrera dig i alumnnätverket för att få uppdateringar och inbjudningar till våra aktiviteter.

Tidigare alumnträffar

• Jenny Jägerfeld "Det går att designa sin karriärväg" 2017-04-19 Det sa alumnen Jenny Jägerfeld på Alumnträffen som ägde rum 30 mars på Psykologiska institutionen. Jenny är författare och psykolog, med psykologexamen från Stockholms universitet.
  • Mia Brunell Livfors. Foto: Karin Tjulin. Ledare behöver förtroende, långsiktighet och mod 2016-03-18 ”You go first!” Sveriges mäktigaste kvinna i näringslivet, Mia Brunell Livfors, citerade Bill Clinton när hon avslutade vårens alumnträff.