Lägg till evenemang via formulär

1. Du är här:
  3. Stockholms universitet
  4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Lägg till evenemang via formulär

Marknadsför dina evenemang i universitetets kalendrar

Du som arrangerar öppna föreläsningar, forskningskonferenser och andra evenemang inom universitetet kan lägga upp evenemanget i kalendern. I första hand, kontakta webbredaktören på din institution eller motsvarande. Finns det ingen webbredaktör, använd formuläret för att lägga in evenemang.

Samarbetspartners med evenemang av intresse för universitetets studenter, alumner och medarbetare kan också lägga in evenemanget i formuläret.

Kommunikationssektionen granskar och publicerar inkomna evenemang i någon av evenemangskalendrarna måndag till fredag under arbetstid.

Vägbeskrivning

Huvuddelen av Stockholms universitet är beläget vid Frescati

• T-banestation: Universitetet.
  • Roslagsbanan: Universitetet.
  • Buss: Bussarna 50, 540, 608 samt 670.
  • Bil: östra sidan om Roslagsvägen norr om Roslagstull.
Puff för SU Play

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube