Starta eget-dagen

Starta eget-dagen i Aula Magna är Sveriges största inspirations-event för dig som funderat på driva eget företag. Här får du både inspiration och konkreta råd från några av landets mest framgångsrika entreprenörer och lära dig hur Stockholms universitet rent praktiskt kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé. Dessutom möjlighet att mingla med både investerare, näringslivsrepresentanter och företagare!

Eftermiddagen inleds med en paneldebatt i Aula Magna med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer på scen:

• Ishtar Touailat, Innovationskontoret
  • Arash Pendari, VionLabs
  • Donna Hanafi, TicTail
  • Yashar Moradbakhti, Lingio
  • Theo Kanter, Mediasense
  • Arno Smit, FundedByMe
  • Sofie Lundström, Toborrow
  • Niklas Adalberth, Klarna
  • Rosie Linder, Peppy Pals

Därefter följer en utställningsdel med mingel, tävlingar och matchmaking mellan näringsliv och kompetens. Här få du också tillfälle att träffa Innovationskontorets affärscoacher, som berättar hur Stockholms universitet kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé.

Onsdag 20 april i Aula Magna.
Tid: Paneldebatt 18.00 – 20.00, mingel 20.00 – 22.00

Sista anmälningsdag: 19 april
Det går bra att anmäla sig enbart till Starta eget-dagen.
Anmäl dig här >

Starta eget-kursen

Efter Starta eget-dagen ges Starta eget-kursen vid sex kvällstillfällen, där du får alla konkreta kunskaper du behöver för att starta och driva ditt eget företag.

Kursen ges vid sex tillfällen kvällstid.

Tid: 18.00 – 20.00
Plats: Aula Magna

Sista anmälningsdag: 19 april
OBS: Om du anmäler dig till Starta eget-kursen är du automatiskt anmäld även till Starta eget-dagen. Anmäl dig här >

Starta eget-dagen och Starta eget-kursen anordnas av Innovationskontoret vid Stockholms universitet. Båda arrangemangen är kostnadsfria. Även studenter och anställda vid andra lärosäten är välkomna.