Starta eget-dagen

Starta eget-dagen i Aula Magna är Sveriges största inspirations-event för dig som funderat på driva eget företag. Här får du både inspiration och konkreta råd från några av landets mest framgångsrika entreprenörer och lära dig hur Stockholms universitet rent praktiskt kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé. Dessutom möjlighet att mingla med både investerare, näringslivsrepresentanter och företagare!

Därefter följer en utställningsdel med mingel, tävlingar och matchmaking mellan näringsliv och kompetens. Här få du också tillfälle att träffa Innovationskontorets affärscoacher, som berättar hur Stockholms universitet kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé.

Onsdag 16 oktober 2017 i Aula Magna.
Tid: 18-22.00

Vi öppnar för anmälan den 15 september 2017.

Starta eget-kursen

Efter Starta eget-dagen ges Starta eget-kursen vid sex kvällstillfällen, där du får alla konkreta kunskaper du behöver för att starta och driva ditt eget företag. Kursen ges vid sex tillfällen kvällstid.

Kursen ges vid sex tillfällen kvällstid:
1, 8, 15, 22, 29 november

Vi uppdaterar sidan med information kontinuerligt.