Miljö och hållbarhet på Starta eget-dagen

Här får du både inspiration och konkreta råd från några av landets mest framgångsrika entreprenörer och lära dig hur Stockholms universitet rent praktiskt kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé. Dessutom möjlighet att mingla med både investerare, näringslivsrepresentanter och företagare!

Därefter följer en utställningsdel med mingel, tävlingar och matchmaking mellan näringsliv och kompetens. Här få du också tillfälle att träffa Innovationskontorets affärscoacher, som berättar hur Stockholms universitet kan hjälpa dig att förverkliga din affärsidé.

Talare

• Johan Kuylenstierna, VD för Stockholm Environment Institute (SEI)
  • Tony Apéria, Hållbarhetsbarometern och ekon. dr vid Stockholms universitet
  • Maria Greger, PhytoEnvitech och docent vid Stockholms universitet
  • Carolin Solskär, SU alumn, grundare av MEE TOO Sweden, Create Squared, Unipreneurs Network
  • Mårten Hellberg, SU alumn, VD och grundare av Organoclick AB

Anmälan

Det går bra att anmäla sig enbart till Starta eget-dagen via formuläret i länken ovan.

Starta eget-kursen i Aula Magna

Efter Starta eget-dagen ges Starta eget-kursen. Den ges vid sex kvällstillfällen och du får alla konkreta kunskaper du behöver för att starta och driva ditt eget företag.

Kurstillfällen: 18 och 25 april samt 2, 9, 16 och 23 maj 2018.

• Klockan 18-20 i Aula Magna

Kursinnehåll:

• Affärsmodellering
  • Vardags- och företagsjuridik
  • Digital marknadsföring
  • Sälj- och presentationsteknik
  • IT-säkerhet
  • Pitch workshop

Både Starta eget-dagen och Starta eget-kursen anordnas av Innovationskontoret, Samverkansavdelningen vid Stockholms universitet. Båda arrangemangen är kostnadsfria.

Starta eget riktar sig främst till studenter, doktorander, forskare och lärare vid Stockholms universitet samt våra alumner. Intresserade studenter och doktorander från andra högskolor i regionen får också gärna delta.