Välkomstdagen

4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Välkomstdagen

Välkomstdagen – en introduktion till livet som student

Studenter på väg uppför trappan till Aula Magna, ballonger. Foto: Eva Dalin.

Fredagen den 25 augusti kl. 13-16 arrangeras nästa Välkomstdag i Aula Magna. Programmet bjuder på viktig information, praktiska tips och inspiration inför ditt nya liv som student vid Stockholms universitet. Nyantagna studenter bjuds in via e-post. Detaljerat program publiceras längre fram.

Välkommen!

Milad Mohammadi håller tal på Välkomstdagen Foto: Karin Warvlin

Glädje och inspiration på vårterminens Välkomstdag

Solen lyste över ett vintrigt campus när nyantagna studenter strömmade till Aula Magna för att vara med på Välkomstdagen. Milad Mohammadi fängslade publiken med ett inspirerande tal.

Tre glada studenter utanför Aula Magna en sommardag.

Ny student

Viktig information för dig som är ny vid universitetet finns samlad på sidan Ny student.

Mässa med utställare och besökare på Välkomstdagen Foto: Jorge Win

Välkomstdagen VT17

Se filmen från vårterminens Välkomstdag.

Se webbsändning via SU Play

Puff för SU Play

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube