Välkomstdagen

5. Evenemang
  6. Välkomstdagen

Välkomstdagen 25 augusti!

Som ny student vid Stockholms universitet bjuds du in till Välkomstdagen – en introduktion till livet som student. Programmet bjuder på viktig information, praktiska tips och inspiration inför din studietid, och inte minst ett tillfälle att knyta dina första kontakter med andra studenter.

Musikalisk underhållning
Från kl. 12.30 bjuder student- och showorkestern Kårsetten på underhållning utanför Aula Magna. Programmet i Aula Magna börjar därefter kl. 13 och håller på till kl. 16. Se detaljer nedan.

Obs! Lärarstudenter bjuds in till en separat introduktion samma dag, se länk i menyn till höger.

Välkommen!

Tre glada studenter utanför Aula Magna en sommardag.

Ny student

Viktig information för dig som är ny vid universitetet finns samlad på sidan Ny student.

Studenter i Aula Magna

Lärarstudent?

För nya lärarstudenter arrangeras en separat introduktion.

Se webbsändning via SU Play

Puff för SU Play

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube