Välkomstdagen

4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Välkomstdagen

Välkomstdagen – en introduktion till livet som student

Fredagen den 25 augusti arrangeras nästa Välkomstdag. Programmet bjuder på viktig information, praktiska tips och inspiration inför ditt nya liv som student vid Stockholms universitet. Nyantagna studenter bjuds in via e-post.

Musikalisk underhållning
Från kl. 12.30 bjuder student- och showorkestern Kårsetten på underhållning utanför Aula Magna. Programmet i Aula Magna börjar därefter kl. 13 och håller på till kl. 16. Se detaljer nedan.

Obs! Lärarstudenter bjuds in till en separat introduktion samma dag, se menyn till höger.

Välkommen!

Tre glada studenter utanför Aula Magna en sommardag.

Ny student

Viktig information för dig som är ny vid universitetet finns samlad på sidan Ny student.

Studenter i Aula Magna

Lärarstudent?

För nya lärarstudenter arrangeras en separat introduktion.

Mässa med utställare och besökare på Välkomstdagen Foto: Jorge Win

Välkomstdagen VT17

Se filmen från vårterminens Välkomstdag.

Se webbsändning via SU Play

Puff för SU Play

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube