Välkomstdagen

5. Evenemang
  6. Välkomstdagen

Välkomstdag för nya studenter

Valkomstdagen _06 webb. Foto: Niklas Björling.

Varje termin bjuder Stockholms universitet in nya studenter till Välkomstdagen – en introduktion till livet som student. Programmet bjuder på viktig information, praktiska tips och inspiration inför studietiden, och inte minst ett tillfälle att knyta kontakter med andra studenter.

Nästa välkomstdag

Välkomstdagen för vårterminen 2018 arrangeras fredagen den 12 januari. Mer information publiceras längre fram.

Studenterna Shahin Eidinejad, Max Falck och Sam Elkhoury på Välkomstdagen Foto: Marie Leitzler

Inspirerande välkomstdag lockade nyantagna studenter

- Det här är den bästa dagen på terminen för en rektor, att få hälsa nya studenter välkomna, sa rektor Astrid Söderbergh Widding när hon höll tal på Välkomstdagen den 25 augusti.

Tre glada studenter utanför Aula Magna en sommardag.

Ny student

Viktig information för dig som är ny vid universitetet finns samlad på sidan Ny student.

Se webbsändning via SU Play

Puff för SU Play

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube