Guidad tur runt campus kl. 15.30

En guidad tur runt universitetsområdet avgår kl. 15.30 med start utanför Aula Magnas huvudentré. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Turen tar ca 30 minuter.

Fler tillfällen till guidade turer

Har du inte möjlighet att delta på turen under Välkomstdagen erbjuds fler tillfällen under första terminsveckan. Studentkåren håller i guidade turer följande datum:

• Måndagen den 28 augusti kl. 11.00
  • Tisdagen den 29 augusti kl. 13.00
  • Onsdagen den 30 augusti kl. 14.00

Dessa tre turer startar vid universitetets t-banestation.

Studentpubar kl. 16 och nattklubb kl. 20

Gula villan är i vanliga fall hemorten för de studenter som studerar vid den humanistiska fakulteten. Under välkomstdagen öppnar de upp sitt pubhus för samtliga studenter från klockan 16:00, och känner vi dem rätt så blir det trevlig musik, vegetarisk mat och skönt umgänge.

Även Café Bojan har öppet från klockan 16:00 för att ta emot alla nya studenter med skön pub, stor uteplats och bra DJ. Café Bojan är i vanliga fall hemvisten för studenter från den samhällsvetenskapliga fakulteten, men dörrarna är öppna för samtliga studenter.

Naturvetenskapliga föreningen håller till i Gröna villan, och kvällen till ära kommer Greens Nightclub hålla öppet från klockan 20:00 med bra ljud och ljus. Här kan ni dansa er svettiga tillsammans med andra studenter som studerar vid den naturvetenskapliga fakulteten.

Stockholms universitets studentkår samlar alla studenter som är pubsugna utanför Aula Magna klockan 16:00 för gemensam avfärd mot de olika pubarna. Samtliga studentpubar har gratis inträde och priserna på mat och dryck är humana.

Varmt välkommen!