Programmet i Aula Magna teckenspråkstolkas och direktsänds.

Ca 12.40 Musikalisk underhållning

Kårsdraget och Baletten Kårsetten, Stockholms universitets student- och showorkester, bjuder på en fartfylld show med dans, sång och musik.

13.00    Välkommen till Stockholms universitet

Prorektor Clas Hättestrand och studentkårens vice ordförande Stefanie Tagesson hälsar välkommen.

13.20    Kom igång med IT och Biblioteket

IT-avdelningen och Biblioteket informerar om sina tjänster, IT-säkerhet och universitetskort.

13.30   Hur klarar jag studierna?

Få konkreta tips om studieteknik samt information om Studie- och språkverkstadens verksamhet.

13.50   Studentlivet vid SU

Kåren guidar dig till aktiviteter och föreningar på campus.

14.05    Studenthuset – service till dig som student

Presentation av de stöd- och servicefunktioner som finns vid Studentavdelningen för studenter.

14.10   Milad Mohammadi – en inspirerande alumn

Milad Mohammadi, alumn vid SU

Milad föddes i slutet av 80-talet i Iran och växte upp i Sverige. Med en bakgrund av diskriminering och utanförskap blev hans drivkraft att skapa skillnad. 22 år gammal blev han Sveriges yngsta jurist och statsvetare med dubbla examen från Stockholms universitet. Han har alltid haft en stor nyfikenhet på kunskap och en vilja att bygga verksamheter och ett samhälle som ser lösningar istället för problem. Milad är en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör. Dagens industri kallar honom en av nordens största föreläsare. Han  har dessutom blivit utnämnd som Årets talare, Årets inspiratör, en av Sveriges superkommunikatörer, en av Sveriges supertalanger och en av landets mäktigaste unga. Retorikexperterna kallar honom - en av Sveriges bästa retoriker. Läs en intervju med Milad.

14.30    Avslut