Gäster:

Arne Jarrick, professor i historia vid Centrum för evolutionär kulturforskning, Institutionen för arkeologi och antikens kultur vid Stockholms universitet och vice-preses vid Kungliga Vetenskapsakademin. Foto:

Markus Marcetic KVA

Sharon Rider, professor i teoretisk filosofi och forskningssamordnare vid institutionen, Centrum för teknik- och vetenskapstudier vid Uppsala universitet.

Anders Burman, docent i idéhistoria vid Södertörns högskola.

Foto: noll27

Moderator: Magnus Bremmer – tillsammans med Klas Ekman och Elsa Helin

Klas Ekman, Magnus Bremmer och Elsa Helin
Klas Ekman, Magnus Bremmer och Elsa Helin Foto: Anna Karin Landin

Vill du vara säker på att få sittplats? Boka via biblioteket.se/boka eller via Stadsbibliotekets kundstjänst på telefon 08-508 30 900.

Faktatillit 2017

Vems sanning ingår i universitetets satsning Faktatillit. Att tydligt stå upp för vetenskap och beprövad erfarenhet får allt större betydelse i en tid då kunskapsrelativism och åsiktsbubblor översvämmar det offentliga samtalet. Genom forskning och utbildning skapar och förmedlar Stockholms universitet kunskap i konstant dialog med omvärlden. Hitta alla evenemang som ingår i satsningen och mer information på: su.se/faktatillit

Mer av Bildningspodden

Lyssna på Bildningspodden, en podcast för vetgiriga, producerad av Magnus Bremmer och Klas Ekman för Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet.