Fyra forskare från Stockholms universitet samtalar utifrån olika perspektiv på hur arbetet med klimatet kan se ut efter klimatmötet i Paris. Medverkar gör Helena Hörnfeldt, etnolog, Victor Galaz, statsvetare, och Gunilla Svensson, meteorolog. Fredrik Moberg vid Stockholm Resilience Centre leder samtalet.

"Det här är en unik chans att få en inblick i den spännande forskningen om vår tids kanske allra största ödesfråga - och delta i ett samtal om hur klimatavtalet kan omsättas i handling" Fredrik Moberg, forskare och kommunikationsrådgivare vid Stockholm Resilience Centre, Stockholms universitet.

"Paris-överenskommelsen om klimatet är ett vägskäl för global hållbarhet. Kommer världens länder verkligen att kunna åstadkomma det som behöver göras?" Victor Galaz, Docent i statsvetenskap vid Stockholm Resilience Centre, Stockholms universitet

Föreläsningen ingår i serien "Vetenskap för vetgiriga" och är ett samarbete mellan Stockholms stadsbibliotek och Stockholms universitet. Fri entré.

Klicka här för mer information.