Remissvar

4. Om oss
  5. Fakta
  6. Remissvar
  7. Yttrande över Förslag till föreskrifter om ändring i Universitets- och högskolerådets föreskrifter

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Yttrande över Förslag till föreskrifter om ändring i Universitets- och högskolerådets föreskrifter " till en vän..

Skicka "Yttrande över Förslag till föreskrifter om ändring i Universitets- och högskolerådets föreskrifter " till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln

Äldre yttranden

För yttranden före 2016, var god kontakta registrator på e-post: registrator@su.se