Jobba på IT-avdelningen

5. Lediga anställningar
  6. Jobba på IT-avdelningen

Jobba på IT-avdelningen

Stockholms universitet arbetar utifrån visionen att vara ett nationellt ledande och internationellt framstående lärosäte. IT-avdelningen stödjer denna vision genom att vara kundorienterade och genom att tillhandahålla ett attraktivt utbud av tjänster som används av universitetets lärare, forskare, studenter och administrativa personal. Vi vänder oss till dig som vill vidareutvecklas i en spännande miljö och tillsammans med oss ta ansvar för att utveckla vår organisation och våra tjänster i linje med visionen och våra uppdragsgivares behov. Vi sitter i nya lokaler mitt på campus i Frescati.

Här lägger vi ut våra lediga jobb. Om listan är tom har vi ingen anställning utannonserad just nu, men kom gärna tillbaka och titta snart igen!

Orange landskapet

Vårt kontor

Vi har fina lokaler mitt på campus!

Gröna sofforna

Vårt arbetssätt

Vi jobbar med olika ramverk och metoder för att möta användarnas förväntningar.

Rektor Astrid Söderberg Widdings blogg