Press, media & nyheter

5. Press, media & nyheter
Höst, Södra huset. Foto: Eva Dalin

Press och redaktion

Press och redaktion förmedlar aktuella händelser om universitetet och högskolesektorn samt nyheter om universitetets forskning, utbildning och verksamhet till media och i interna och externa kanaler.

Foto på professorerna Lennart Bergström och Xiaodong Zou. Orasis foto/MÅ

Presskontakter i verksamheten

Vid universitetets lärarutbildning, fakulteter samt vid vissa institutioner, centra och institut finns även kontaktpersoner för press under kontorstid.

Studenthuset

Pressbilder

Du kan söka och ladda hem pressbilder på Stockholms universitets ledning, forskare och universitetsmiljön i universitetets mediabank.

ikoner för sociala medier

En förteckning över var du hittar universitetet i sociala medier.

Mynewsdesk liten

Pressrum på Mynewsdesk

Stockholms universitet har ett pressrum på Mynewsdesk där vi publicerar pressmeddelanden och nyheter.

Expertlistor

För journalister samlar vi expertlistor med forskare för aktuella och årligen återkommande händelser.

Presstjänsten
press@su.se

Universitetet i sociala medier Universitetet på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube

Stockholms universitet på Twitter