Pedagogiska priset

pedpris startbild

Var med och utse Årets lärare 2017

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? En lärare som ger en riktigt bra undervisning. Med en nominering till det pedagogiska priset - Årets lärare 2017 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

pedagogiska priset

Drop-in: Skriv en slagkraftig nominering till Årets lärare

Vill du få hjälp att formulera en slagkraftig nominering till pedagogiska priset Årets lärare? Välkommen till drop-in frågestund och skrivstuga i Studenthuset.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student göra en insats!

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Pedpris liten bild

Årets lärare utsedda

Pedagogiska priset Årets lärare 2016 går till Lenita Freidenvall, Statsvetenskapliga institutionen, Thomas Krigsman, Institutionen för matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik, Jan Storå, Institutionen för arkeologi och antikens kultur och Johannes Wickbom, Juridiska institutionen.

Kontakt

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278

Viktiga datum

  • Nomineringsperioden öppnar i slutet av november 2016
  • Sista nomineringdag är 10 mars 2017
  • Pristagarna offentliggörs i början av juni 2017
  • Prisutdelning sker vid Installations- och promotionshögtiden i Stockholms Stadshus den 29 september 2017