Pedagogiska priset

pedpris startbild

Var med och utse Årets lärare 2017

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? En lärare som ger en riktigt bra undervisning. Med en nominering till det pedagogiska priset - Årets lärare 2017 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

pedagogiska priset

Drop-in: Skriv en slagkraftig nominering till Årets lärare

Vill du få hjälp att formulera en slagkraftig nominering till pedagogiska priset Årets lärare? Välkommen till drop-in frågestund och skrivstuga i Studenthuset.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student göra en insats!

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Pedpris liten bild

Årets lärare utsedda

Pedagogiska priset Årets lärare 2016 går till Lenita Freidenvall, Statsvetenskapliga institutionen, Thomas Krigsman, Institutionen för matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik, Jan Storå, Institutionen för arkeologi och antikens kultur och Johannes Wickbom, Juridiska institutionen.

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278