Pedagogiska priset

pedpris startbild
Årets lärare bildpuff

Årets lärare är nu utsedda

Pedagogiska priset Årets lärare 2017 går till Hildred Crill, Institutionen för geologiska vetenskaper, Lisa Käll, Institutionen för etnologi, religionshistoria och genusvetenskap, Said Mahmoudi, Juridiska institutionen och Daniel Ritter, Sociologiska institutionen.

Vad är priset Årets lärare?

Goda insatser i undervisningen ska uppmärksammas. Det finns många bra lärare som förtjänar en belöning för sitt arbete med pedagogisk utveckling. Här kan du som student göra en insats!

Hur bedöms nomineringen till Årets lärare?

Priset går till lärare som uppfyller kriterierna att hen främjar studenternas lärande genom framstående pedagogiska insatser, erkänt intresse och engagemang för utveckling av undervisning samt erkänd undervisningsskicklighet.

Pedagogiska priset

Annika Forslund
E-post: annika.forslund@su.se
Tfn: 08-16 2278