Konferens & möte

Konferens och möte vid Stockholms universitet

Stockholms universitet ligger i en av Europas mest dynamiska huvudstäder. Inom denna stimulerande och kunskapsdrivna miljö erbjuder vi olika mötesplatser för internationella forskningssymposier, större konferenser, mindre möten eller andra sammankomster.

Det huvudsakliga universitetsområdet ligger i världens första nationalstadspark, bara några minuter från centrum med tunnelbana. Universitetets stora konferensanläggning, Aula Magna, erbjuder ljusa och luftiga lokaler där tekniken nyligen uppgraderats för att erbjuda en bra läromiljö för studenter, föreläsare och vetenskapliga konferenser.

Konferensservice, som är vår kvalificerade stödfunktion för forskare, lärare och andra deltagare, kommer inte bara att hjälpa dig att boka konferensrum i Aula Magna eller andra mötesrum på universitetsområdet, utan också ge professionell hjälp med planering och genomförande av din forskningskonferens eller andra evenemang.

Konferensservice

Kontakta oss om du vill boka lokaler eller planera din konferens!

Telefon: 08-161959
E-post: konferensservice@su.se