Aula Magna

Aula Magna - mitt i Nationalstadsparken

I Aula Magna kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna, allt under ett tak i magnifika lokaler. Få byggnader har så stora arkitektoniska värden som Aula Magna.

Aula Magnas lokaler

• Aula Magnas hörsal Aula Magnas hörsal Hörsalen är vår största lokal med plats för 1194 personer och är en av de största i sitt slag i landet. Lokalen kan delas av med en mellanvägg, och de båda halvorna rymmer 557 respektive 637 personer. Hörsalen är utformad som en amfiteater, med akustik och avancerad teknik helt anpassad för konferenser, presentationer och föreläsningar.
  • Kungstenen i Aula Magna Konferensrummet Kungstenen Konferensrummet Kungstenen högst upp i Aula Magna är perfekt för styrelse- och ledningsmöten. Kring det mjukt triangelformade bordet får 24 personer rum.
  • Bergsmannen i Aula Magna Seminarierum Det finns fyra seminarierum i Aula Magna. Här kan du anordna seminarier och workshops, antingen i anslutning till ett arrangemang i någon av våra större lokaler, eller helt fristående.
  • Galleriet i Aula Magna Galleriet Aula Magnas galleri är den naturliga samlingsplatsen vid pauser i programmet. Från det ljusa och spatiösa galleriet har man utsikt över den omgivande naturen genom fönsterväggarna.
  • Foajén i Aula Magna Foajén Den rymliga foajén är delvis insprängd i berget och har delvis direktkontakt med ekbacken utanför. Här finns utrymme för såväl utställningar och bemannad garderob som kaffeservering och mingel.
  • Mezzaninen i Aula Magna Mezzaninen Mezzaninen ligger avskild utan att vara isolerad. Från det terrassliknande rummet har man en strålande utsikt över såväl Aula Magnas galleri som över campusområdet.
  • Aula Magna entré plan 2 Nedre entré plan 2 Den handikappanpassade nedre entrén är ljus och rymlig.

Konferens vid Stockholms universitet?

Konferensservice hjälper dig att boka lokaler i bland annat Aula Magna för både små och stora möten. Dessutom erbjuder vi professionell hjälp med planering och genomförande av forskningskonferenser och andra arrangemang.

Kontakta oss för lokalbokning och konferensplanering!
epost: konferensservice@su.se

Read more about Aula Magna, the great auditorium of Stockholm University!