Aula Magna är beläget i Frescati. Hit tar du dig snabbt och smidigt från såväl Stockholms innerstad som norra delen av länet vare sig du åker kommunalt eller på egen hand.

Med tunnelbana: åk röda linjen mot Mörby Centrum. Kliv av vid hållplats Universitetet. Gå cirka hundra meter rakt fram, förbi Picnic, och Aula Magna ligger på höger sida.

Med buss: Åk buss 50 och kliv av vid hållplats Universitetet Norra. Gå cirka hundra meter rakt fram, förbi Picnic, och Aula Magna ligger på höger sida.

Med Roslagsbanan: Kliv av vid station Universitetet. Efter att ha lämnat perrongen, tag vägen som går under motorvägen. Passera busshållplatsen och gå cirka hundra meter rakt fram, förbi Picnic, och Aula Magna ligger på höger sida.

Med bil: Universitetet ligger på östra sidan om Roslagsvägen norr om Roslagstull. Parkeringsplatser finns vid Södra huset.

Taxiangöring (Stockholms universitet nr. 6) finns vid Aula Magnas taxientré. Adressen är Frescativägen 6.

Tillgänglighet: Innanför taxientrén, Frescativägen 6, finns hiss till samtliga lokaler i Aula Magna. (Alternativt finns ingång genom Allhuset, Universitetsvägen 9, hiss en trappa upp, entré via förbindelsegång vid café Prego.)