Vill du ta ett stort ansvar och arbeta hårt för att vårt universitet ska bli ännu bättre? Som medarbetare på studentkåren får du viktiga arbetsuppgifter och grymma arbetskamrater.

Sök något av de 18 arvoderade uppdragen som sträcker sig över HT2015 och VT2016, senast söndag 24 maj.

Annonserna hittar du på: sus.su.se/jobba-hos-oss.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på studentkåren?

Läs en blogg om hur det är att arbeta på studentkåren.

Är du nyfiken på att få se hur vardagen ser ut på studentkåren?
Följ studentkåren på Instagram, instagram.com/studentkar eller kolla #suskar.

---------------------------------------------------------------------------------------------

GÅ PÅ LUNCHSEMINARIUM OCH MINGEL MED SUS MEDARBETARE

Du som vill veta mer om hur det är att arbeta på studentkåren är välkommen på lunchseminarium tisdag 19 maj klockan 12:00-13:15 i Kårsalen, Studenthuset. Presentationer av studentkårens medarbetare klockan 12:15-12:45, därefter mingel.

Passa på att mingla med kårens medarbetare och ställ dina frågor om deras arbete.

Studentkåren bjuder på lättare lunch och ingen föranmälan behövs.

Frågor? Kontakta anna.wallgren@sus.su.se

GÅ PÅ FRUKOSTMINGEL MED SUS MEDARBETARE

Du som vill veta mer om hur det är att arbeta på studentkåren är välkommen på frukostmingel onsdag 20 maj i Kårsalen, Studenthuset. Drop-in mellan klockan 8:30 och 10:00.

Passa på att mingla med kårens medarbetare och ställ frågor om hur det är att arbeta på studentkåren.

Frukosten är självklart gratis och ingen föranmälan behövs.

Frågor? Kontakta anna.wallgren@sus.su.se