Hej!

Snart är det dags för nästa språkhistoriska seminarium! Denna gång med vår nytillträdda lektor i nederländska, docent Evie Coussé från Institutionen för Slaviska och baltiska språk, finska, nederländska och tyska.

Seminariet kommer att äga rum i Gula Villan den 11/3, kl. 16-18 förhoppningsvis med någon form av postseminarium i Gula Villans pub eller på närliggande restaurang.

Ämnet för föreläsningen är:

”How does grammar emerge? New perspectives from grammaticalization and construction grammar research”

Evie Coussé will be speaking in English and we hope that the many PhD-students and posdocs that are working on topics related to historical linguistics will be able to participate.

Hope to see you at Gula Villan! Everybody is welcome, please just bring people along!

Jenny