Schemat för språkcaféerna hösttemrinen 2017. Uppdaterat 2017-11-30.
Schemat för språkcaféerna höstterminen 2017. Uppdaterat 2017-11-30.

 

Språkcaféerna är gratis och öppna för alla studenter vid Stockholms universitet. 

Caféerna äger rum i Språkparken (E231) eller Språkbubblan (E279), som ligger på plan 2 i E-huset, Södra Huset, Frescati. Cafébesökare behöver inte anmäla sig i förväg för att delta på Språkcaféerna, men under besöket fyller man i en närvarolista. 

I samråd med cafébesökarna och språkkoordinatorer anordnar vi även specialaktiviteter så som författarbesök, filmvisningar och musikevent.

Höstterminen 2017

Höstterminens språkcaféer startar den 11:e september.

Japanska språkcaféet

Det japanska språkcaféet är mycket välbesökt och populärt, och därför måste cafédeltagare föranmäla sig till detta språkcafé. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller. Anmälan öppnar alltid en vecka i förväg. Du anmäler dig via något av dessa webbformulär:

Koreanska språkcaféet

Det koreanska språkcaféet är, precis som det japanska, mycket välbesökt och populärt. Därför måste cafédeltagare föranmäla sig till detta språkcafé. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller. Anmälan öppnar alltid en vecka i förväg. Du anmäler dig via detta webbformulär: Anmälan till språkcafé i koreanska.

 

Är du intresserad av att leda ett café på ditt modersmål?

Foto: Språkstudion
Foto: Språkstudion

I början av varje termin håller vi ett informationsmöte för alla som är intresserade av att bli språkcafé-koordinatorer.

Informationsmötet för höstterminen 2017 ägde rum den 30:e augusti. Om du inte hade möjlighet att delta i mötet men är intresserad av att engagera dig som språkcafékoordinator är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl eller telefon. Du kan även läsa mer här om rollen som språkcafékoordinator.