Konferens OFTI 30. Tema Tid. 20–21 september 2012

Tema Tid

Temat Tid ska tolkas i vid bemärkelse. Hur förstår vi betydelsen av fenomen som rytm, tempo, pauser och timing? Hur och när får tid relevans för människors identitet och auktoritet? Det finns många aspekter av tid som går att utforska och belysa med hjälp av studier av tal och social interaktion.

Plenarföredrag

• Professor Anna Lindström
  • Professor Jan Lindström
  • Professor Tim McNamara

Läs mer: Plenarföredrag

Konferensmiddag

På torsdagskvällen den 20 september ordnar vi ett samkväm till självkostnadspris (350 SEK). I övrigt är konferensen kostnadsfri.

Om du anmält dig till konferensmiddagen vill vi be dig att ta med 350 kronor i kontanter, så får du en middagsbiljett vid registreringen. Det finns en uttagsautomat vid tunnelbaneuppgången. Kom gärna med jämna pengar.

Anmälan och abstract

Sista dag för att anmäla sig och att skicka in abstract var den 30 augusti.

Program och abstractsamling

ofti30@nordiska.su.se

Välkommen!

Karin Aronsson, Linnea Hanell, Catrin Norrby, Gunlög Sundberg, Cecilia Wadensjö och Karolina Wirdenäs.