På seminariet kommer vi också att presentera det fakultetsöverskridande nätverket ”Språk och politik” och dess verksamhet.

Seminariet hålls på svenska.

Anmäl dig senast 14 november via doodle https://doodle.com/poll/3dmg5c5kuhffkyp6 (namn + institution).[öppnas i nytt fönster]

Gunilla Almström Persson. Foto: privat
  • Gunilla Almström Persson, Institutionen för svenska och flerspråkighet
  • Ulf Mörkenstam, Statsvetenskapliga institutionen
  • Annika Rabo, Institutionen för socialantropologi
  • Kristina Riegert, Institutionen för mediestudier
  • Charlotta Seiler Brylla, Institutionen för slaviska och baltiska språk, finska, nederländska och tyska.

Om profilseminarier

Områdesnämnden för humanvetenskap fortsätter att arrangera profilseminarier under hösten, ett par av dem i samarbete med några av områdets institutioner. Liksom tidigare kommer seminarierna att behandla spännande institutions- och fakultetsöverskridande ämnen av relevans för undervisning, forskning och forskningssamverkan. Seminarierna är samtidigt en bra mötesplats för möte med kollegor från området.