Akademisk kvart

Att annonsera på Akademisk kvart är gratis, allt som behövs är ett inloggningskonto. Akademisk kvart strävar mot att endast förmedla andrahandsbostäder som har en skälig hyresnivå. För att möjliggöra detta erbjuder Akademisk kvart, förutom information om typkontrakt och regler, även kontroll av uthyrare samt kunskap om bedrägerier i branschen.
Akademisk kvart håller sig ständigt updaterade om bostadsmarknaden i Stockholm.

Bostadsförmedlingen i Stockholm

Bostadsförmedlingen är Stockholms stads bostadskö som förmedlar hyresrätter i hela Stockholmsregionen. De förmedlar vanliga hyresrätter, student- och  ungdomslägenheter. Kötiderna varierar beroende på utbud, område och hur aktiv den som söker själv är.
Stockholms stads bostadsförmedling

Bo Tillsammans

Hitta och erbjud rum, kollektiv eller rumskompis.
Bo tillsammans drivs av studenter från Linköpings universitet och är nyligen lanserad i Stockholm.

Jagvillhabostad.nu

Jagvillhabostad.nu är en partipolitiskt obunden organisation för och med unga bostadssökande som tröttnat på bostadsbristen och vill göra något åt den.
Deras sammanställning av studentbostäder i Stockholm

Kista studentbostäder 

Kista Studentbostäder är en bifirma till Kista Galleria KB som äger och förvaltar studentbostäderna i Kista Galleria. Under åren 2000-2002 genomgick gallerian en förnyelse och expanderade. I samband med förnyelsen byggdes studentbostäderna.
Kista studentbostäder

Stockholms studentbostäder SSSB

Stiftelsen Stockholms studentbostäder grundades 1958 av Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO). Vårt uppdrag, att tillhandahålla bostäder för studenter som är medlemmar i en SSCO-ansluten studentkår, erbjuder vi Stockholms studenter ett trivsamt och prisvärt studentboende.
Stockholms studentbostäder